Destinacije koje bi svaka žena trebala posjetiti solo

Destinacije koje bi svaka žena trebala posjetiti solo. Zaboravite na trenutak na zajednička i grupna putovanja. Ostavite sve iza sebe, uzmite godišnji odmor i krenite u jedno predivno putovanje na jednu od sljedećih destinacija. Ovo su destinacije koje bi svaka žena trebala posjetiti solo. Za avionske karte predlažemo Skyscanner.ie dok za najpovoljnije hotele predlažemo da kliknete ovdje – Booking hoteli.


Booking.com

 

Rim

Romantična atmosfera, malene šarmantne ulice, predivni kafići iz kojih se nudi predivan pogled na znamenitosti i kulturu ovog grada. Nemojte zaboraviti da je Rim isto tako super lokacija za šopingiranje po cijele dane, a poznat je i po odličnim restoranima. Cijene hotela u Rimu.

Goa, Indija

Ako volite vruće destinacije i želite na kupanje, a isto tako želite iskusiti egzotičnu destinaciju  i napokon se maknuti od prijatelja i obitelji uz koje se uvijek osjećate sigurno onda morate posjetiti Gou. Ovo je super destinacija za backpackere, ali i mnoge solo putnike iz cijeloga svijeta.

Siena

Siena je jedan od najljepših gradova Toskane i nalazi se na manje od sat vremena vlakom od Rima ili Firenze. Ovo je mjesto koje će mlade dame obožavati zbog odline hrane, romantičnih kutaka, slikovitih ulica i velikih trgovina prepunih odličnih barova u kojima se uvijek može pronaći neka romantična duša koja je iz istih razloga posjetila ovaj predivan grad.

Tulum i Cancun, Meksiko

Priuštite si all inclusive odmor iz snova u resortima na plažama Cancuna, ali isto tako posjetiti i osamljene, romantične i rajske plaže Tuluma koji se nalazi na par sati od Cancuna.

Bali

Otok Bali, najbolje je odsjesti u Ubudu ili Kuti. Okruženi prašumom, a smješteni u vrhunskom all inclusive hoteli uz plažu. Mnogobrojni hoteli imaju višestruko nagrađivane spa i wellness programe. Za potpuni hedonizam morate posjetiti Bali.

 

New York

Putovanje u New York je jedno od onih koje nikada nećete zaboraviti. Luksuzni lanci hotela i restorana, dizajnerske trgovine, veliki parkovi i još veći trgovi. New York je grad koji nikada ne spava.

 

Milano

Priuštite si jedan šoping vikend u Milanu. Možda ne nužno solo, slobodno povedite ovaj put i prijateljice jer Milano je kao grad stvoren za modu, luksuz i totalni hedonizam (ako si to možete priuštiti). Croatia Airlines ustupa jeftine avionske karte iz Zagreba, a kompanija Flixbus.hr nudi autobusni prijevoz za manje od 60 eura po osobi.

Amsterdam

Možda i je grad zabave i grad za noćne izlaske sa prijateljima, ali isto tako svaki put u Amsterdamu sretnemo i velik broj solo putnica, a razlog tomu je što ovaj grad zaista nudi sve oblike zabave koje možete da zamslite. Osim zabave tu je i nevjerojatan izbor muzeja, galerija i vrhunskih restorana. Opustite se u Amsterdamu i priuštite si vikend iz snova.

Jezero Garda

Volite ljetovanje na jezerima? Priuštite si jedan wellness u vrhunskim hotelima smještenima uz slikovito jezero Garda, ovo je odmor kakav nikad nećete zaboraviti.

 

Novo: otvorena je Facebook grupa za sve koji žele uživo pratiti najnovije informacije o uvjetima putovanja, o cijenama, te informacije o jeftinim letovima. U grupi možete vidjeti i najnovije fotografije sa određenih destinacija, a možete slobodno podijeliti i svoje fotografije, iskustva i znanje koje imate. Pridružite se klikom NA OVAJ LINK i sudjelujte.

 

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2021.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.Booking.com

credits. Shalamov/Tajland/depositphotos

Leave a Reply