Četiri odlične vikend destinacije u svibnju i lipnju

Ako tražite aktivan odmor u prirodi, kupanje, opuštanje, wellness ili uživanje u romantičnim trenucima svaka od ovih destinacija ponuditi će vam nešto od ovoga i to za samo 100 eura ili manje. Cijena se odnosi na 2 osobe znači 50 eura po osobi za uživanje za vikend putovanje u svibnju i lipnju od petka do nedjelje.

Credits. Bled by Mithiander/depositphotos

Credits. Bled by Mithiander/depositphotos

Bled

Aktivan odmor u prirodi. Slikovitoj jezeri, čaroban dvorac, vrhunska gastro ponuda. Bled je super destinacija do koje možete za manje od 50 eura autom iz Zagreba. Odličan izbor smještaja do 50 eura potražite klikom ovdje – Smještaj na Bledu

Opatija

Za ljubitelje šetnji, romantike, restorana i hotela sa wellness uslugama preporučujemo da se svojim  limenim ljubimcem upute se u Opatiju. Najpovoljniji izbor za boravak u hotel Opatija ili u mnogim drugim hotelima koje možete rezervirati do 70 eura za 2 osobe. Za gorivo vam je 30 eura sasvim dovoljno. Pogledajte ovdje – Opatijska Rivijera – Hoteli.

Bratislava

Još uvijek nije kasno da rezervirate autobusnu kartu za Bratislavu. Cijena povratne karte po osobi iznosi nešto manje od 450 kuna, a za 400 kuna za 2 osobe možete unajmiti apartman za 2 noćenja. Odličan izbor za sve one željne putovanja izvan Hrvatske.

Sarajevo

Kupite autobusnu kartu ili kartu za vlak i uputite se u predivni grad Sarajevo, mjesto odlične hrane i  bogate kulture i povijesti. Prijevoz možete pronaći za manje od 400 kuna, a 400 kn je dovoljno i za 2 noćenja u dvokrevetnim sobama. Provjerite cijene ovdje – Sarajevo ponuda za Uskrs.

Source: Orhan/123rf

Source: Orhan/123rf

Leave a Reply