Avionom u Madrid u prosincu već od 32 eura!

Ryanair  vam nudi povratnu avionsku kartu za Madrid od 3. do 8. prosinca po cijeni od samo 32 eura . Preporučujemo da kupite ove avionske karte s polaskom iz Budimpešte  jer su mnogo povoljnije nego da za istu destinaciju letite iz Beograda ili Zagreba.  do Budimpešte  možete povoljno svakodnevno iz Zagreba vlakom već od 261 kunu povratno . Iz Beograda do Budimpešte možete autobusom ili vlakom. Takse i pristojbe su uračunate u cijenu kao i 2 komada ručne prtljage. Avionske karte morate kupiti putem Rumbo stranice.

Termin putovanja: od 3.12.2015 do 8.12.2015 – Kliknite na link pa na select i kupite karte. Klikom na link za booking potražite svoj smještaj u Madridu.

AVIONSKA KARTA ZA MADRID

BOOKING.COM

Napomena: Sve cijene su zadnje i odnose se na cijenu po osobi. Sva putovanja bazirana su na putovanju za dvije osobe koje će boraviti u dvokrevetnoj sobi. Rezervacije se vrše online, klikom na link ćete otvoriti stranicu na kojoj možete izvršiti rezerviraciju. Provjerite jesu li cijene aktivne jer postoji mogućnost da se cijena promijeni ukoliko je prošlo više od sedam dana.

Leave a Reply